Checken locatie bruidsfotografie

Afgelopen week ben ik even met een bruidspaar wezen kijken naar een door hun uitgezochte locatie om te bepalen of dit geschikt zal zijn voor hun bruiloft in juni. Ik ben er een groot voorstander van om altijd te gaan kijken op voorhand. Is het idd wel zo geschikt en praktisch?  Denk bijvoorbeeld aan toegankelijkheid…deze locatie was een geliefd wandelplekje voor hun, maar om er te komen op wandelschoenen of op hoge hakken en een smetteloze witte jurk is natuurlijk heel iets anders! Daarnaast wil ik zelf ook weten of ik er kom met mijn spulletjes, vooral als ik lampen en statieven wil meenemen. Ook is het fijn om even een feeling te krijgen van de omgeving en of het fotografisch natuurlijk wel zo interessant is. Een andere reden is ook dat ik met behulp van de sunseeker app kan kijken waar het licht vandaan komt op de betreffende dag en tijd. Dat is een geweldig voordeel omdat je nu op voorhand al kunt bepalen welke shots je kunt gaan doen en wat je daarvoor moet meebrengen!

Ik moet zeggen dat we even hebben moeten rijden voor we het gevonden hadden…en dat kan beter nu gebeuren dan op de dag zelf die heel strak qua tijdplanning is. Als je dan een half uur verliest om de locatie te zoeken is dat zonde van de tijd, en man man man, wat een locatie!! Echt helemaal te gek! Elk landschap is natuurlijk wel mooi, maar deze was echt een juweeltje. los van de locatie was het ook een prachtige dag met heel spannende wolken formaties. Het is te hopen dat we op de dag zelf ook zulk mooi weer hebben. Ik kan natuurlijk een heel verhaal gaan schrijven over hoe mooi deze locatie was, maar zoals altijd zegt 1 beeld meer dan 1000 woorden.  Hieronder 2 foto´s van de locatie ( dus meer dan 2000 woorden…). Naast de bruiloft die ik hier ga schieten wil ik zeker nog eens terug komen met 1 of meerdere modellen om hiervan gebruik te maken!

locatie bruiloft 201424mrt_4912_HDR

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*